Nedenstående skrev journalist "ers" om Michael i Børsen tirsdag den 8. juni 2010.

Mange bolde i luften

Michael Klitvad, der fylder 50 år i dag er ud over at være adm. Direktør i Nassau Forsikring en meget aktiv mand med mange gøremål ud over det professionelle virke. Han har mange bolde i luften.

Som gammel garder om med en funktion som rustefører og landstalsmand for soldaterkammeraterne i Den Kongelige Livgarde blev han tidligt næstformand i Garderforeningen i København. Det førte videre til starten af Gardernetværk, som i dag har 3400 medlemmer og knytter nuværende og tidligere gardere, sergenter og officerer i det kongelige regiment sammen til gavn for den enkeltes professionelle virke.

Tennissporten slår han også et slag for – i helt bogstaveligste forstand som aktiv udøver – men også som organisationsmand, hvor han er medlem af bestyrelsen for International Tennis Club of Denmark, IC.

Den professionelle del af karrieren har for den gamle garder været i forsikringens tjeneste, hvor han efter start som assurandør i Vaupel Assurance har arbejdet sig frem i forsikringsselskaberne Winterthur, Zürich og Topdanmark blandt andet med ansvar for erhvervsforsikring, salg og marketing samt uddannelse. I SOS International var han vicedirektør med ansvar for alarmcentralen. Fra 2003 til 2009 var han salgsdirektør i Købstædernes Forsikring, hvorefter han kom til Nassau Forsikring i den nuværende topstilling. Her er specielforsikringer indenfor bestyrelsesansvar, kidnapning, ledelsesansvar og produktbeskyttelse i fokus.

Lyttere og seere på radiostationen The Voice og tv-kanalerne Kanal 2 og DK4 er også fortrolige med Michael Klitvads vindende og engagerede personlighed, da han har lavet flere programmer for dem – bl.a. Rejseprogrammet Tur/Retur og Klitvad Rundt.   

Ud over tennis holder Michael Klitvad sig fit for fight med løb og golf. Og så har hustruen Eileen og to drenge, Morten på 21 og Martin 25 år, en stor plads i hans hjerte. De tager gerne sammen på rejser til både nære og fjerne rejsemål.


 

 

 

Hele familien Klitvad i Miami, ved Eileen og Michaels sølvbryllup i 2009.