Michael Klitvad

Overblik og øje for at handle

Da Corona-krisen ramte torsdag den 12. marts, handlede Michael Klitvad resolut. På en halv dag var alle medarbejderne sendt hjem og fortsatte arbejdet i fulde omdrejninger – nu online. Fredagen efter modtog hver medarbejder en drinkspakke hjemme, så sammenholdet blev bevaret ved en online fredagsbar.

Efterfølgende har HDI-holdet modtaget hilsner som et stort puslespil af hele holdet, påskeæg og drinks til stor glæde og underholdning. Seneste tiltag for at holde modet oppe har Michael inviteret hver medarbejder til en walk and talk i naturen. Initiativerne vidner om Michaels overblik og øje for at handle på markedets behov og samtidig have fokus på at passe på sine medarbejdere og få dem til fortsat at yde optimalt trods corona-lockdown.

Det er de evner, der har været med til, at HDI i hans 11 år som leder har mere end 10-doblet omsætningen. Han har samlet et hold af dygtige medarbejdere omkring sig, der konkurrerer om at være bedst på service og rådgivning til store virksomhedskunder i Danmark og Norden.

Michael Klitvad

Bred ledelseserfaring

I 2009 kom Michael til HDI fra en stilling som salgsdirektør i Købstædernes Forsikring. Han kom med en bred ledelseserfaring inden for salg og kundeservice og en vision for god kundeservice og effektiv drift, som han fik lov til at forfølge. Den er fulgt sidenhen og videreudviklet i takt med resultaterne.

Den forsikringsmæssige uddannelse fik han som assurandør i Vaupel Assurance under Hafnia Forsikring og på Forsikringsakademiet. Derfra arbejdede han sig frem i forsikringsselskaberne Winterthur, Zürich og Topdanmark med blandt andet funktioner inden for erhvervsforsikring, salg og marketing samt uddannelse. Derefter blev han vicedirektør hos SOS International med ansvar for alarmcentralen.

Michael Klitvad

Netværksmenneske

Michael er et netværksmenneske, som gennem årene har engageret sig og påtaget sig utallige tillidshverv. Hans evne til at skabe relationer er som få, og han bruger den gerne til at åbne døre for andre og række en hjælpende hånd.

Den Kongelige Livgarde har altid spillet en vigtigt rolle i Michaels liv, hvorfor han i 2005 startede Gardernetværk, som i dag har mere end 6.000 medlemmer og knytter nuværende og tidligere gardere, sergenter og officerer fra Den Kongelige Livgarde sammen til gavn for den enkeltes professionelle virke.

Michael er på 36. år gift med Eileen og sammen har de to voksne sønner, der også har været gardere. Som tidligere rejse-programvært har Michael en passion for at opleve verden, derfor fylder rejser en god del af fritiden, og hans logbog tæller mere end 1.700 flyrejser.

Sammen med Eileen havde Michael planlagt at gå Nijmegen marchen i Holland for 5. gang og bestige Kilimanjaro. Begge ture er nu udskudt til næste år.